Er komt veel kijken bij de inrichting van je woning. Daarom helpt Glaede jou met veel enthousiasme om jouw interieurproject te realiseren.

Of je nu ondersteuning wenst voor je gehele interieurproject of enkel je droom idee gevisualiseerd wenst te zien door middel van een 3D beeld. Voor ieder project, groot en klein, zullen wij een deskundig advies verlenen. Wij kunnen jouw project bedenken, visualiseren, begeleiden en realiseren.

Voor je badkamer, keuken, leefruimte, slaapkamer of je volledige woning vind je bij Glaede jouw ideale interieurarchitect!

Kennismaking

Jij bent uniek. Daarom vinden wij het als jouw interieurarchitect onze taak om heel goed te luisteren naar je wensen, eisen en bedenkingen over je te realiseren interieurproject. Want je woning moet bovenal toch jouw thuis zijn!

Tijdens de kennismaking adviseren we je met welk ondersteunings- en begeleidingspakket wij je het best van dienst kunnen zijn, zodat jouw droominterieur een feit wordt.

Wij begeleiden je naar het beste resultaat, binnen jouw budget. Of je nu ondersteuning wenst voor je gehele interieurproject, of enkel je idee gevisualiseerd wenst te zien via een 3D beeld, in ons vind je jouw ideale interieurarchitect.

Kennismaking

Voorontwerp

Lang hoef je niet wachten want tijdens het voorontwerp proef je al van je droominrichting. We presenteren je via moodboards, schetsen en 3D visualisaties al een eerste glimp van je op maat gemaakte interieurontwerp.

Je krijgt een goed idee van de look en feel aan de hand van materialisatie. Dit is ook het moment om, voor we overgaan tot het definitieve concept design, samen af te toetsen of alles naar jouw wens is.

Voorontwerp

Concept design

Het is zover! We overhandigen je jouw droominterieur in de vorm van een gepersonaliseerd draaiboek. Je waant je werkelijk al in de ruimte die we voor jou op maat uitgedacht hebben.

Een volledig interieurplan voorzien van alle voorstellen gemaakt op basis van jouw wensen. Van structurele werken tot en met het los meubilair. Desgewenst kunnen wij hier ook alle prijzen en de totaalbegroting in opnemen.

Concept design

Coördinatie en realisatie

Of je er nu tegen op ziet zelf de werken aan te sturen of hier simpelweg geen tijd voor hebt, dat mag natuurlijk geen reden zijn om niet van start te gaan met de realisatie van je droominterieur.

Samen met ervaren partners zorgen wij voor de realisatie van jouw interieurproject. Wij coördineren alles en informeren je in elke fase van de werken. Wat volgt is een perfecte oplevering. Zo wordt je droominterieur zonder stress verwezenlijkt.

Coördinatie en realisatie