Glaede interieurarchitecten: sterk uitvoerend, maar ook creatief. Want onze ervaring en expertise maken het verschil. Zowel in schoonheid, als in functionaliteit.

Ons ontwerp, jouw geluk

Glaede bestaat uit een jonge en enthousiaste groep interieurarchitecten met een grote passie voor het bedenken, begeleiden en realiseren van interieurprojecten. Een filosofie die belichaamd wordt door bestuurder Erik van den Aarssen, die al meer dan een kwarteeuw ervaring heeft als interieurgoeroe en adviseur van nieuwe manieren van werken.

Tijdens het ontwerpen is er steeds één rode draad, namelijk jouw geluk. 
De interieurarchitecten van Glaede geloven dat je gelukkiger wordt door een interieur op maat van jou. Een interieur dat je stimuleert, je goed en prettig laat voelen en dat zowel esthetisch aan je verwachtingen voldoet. Een interieur dat doordacht is.

Bij ons zit geluk niet alleen in het kleinste hoekje, het zit ook in onze 
Scandinavische naam.

g la e d e {z n } - b l ijd s c h a p | g e lu k
Ons ontwerp, jouw geluk

Glaede voor zowel nieuwbouw als renovatie

Glaede biedt zowel oplossingen voor nieuwbouwprojecten alsook voor renovaties aan. Ook bieden wij sleutel-op-de-deur projecten aan waar onze interieurarchitecten je als eindklant tijdens het gehele proces ontzorgen vanaf de eerste ontwerpen tot de ingebruikname. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten van je nieuw interieur.

Voor het bedrijfsleven, combineren we onze jarenlange ervaring van 
het ontwerpen van interieurprojecten met onze grote kennis van het implementeren van ‘nieuwe manieren van werken’ op maat van jouw bedrijf. Hierdoor is Glaede dé specialist bij uitstek voor jouw kantoorproject.
Aan het einde van het project onderstreept jouw interieur jouw bedrijfscultuur en ondersteunt deze de werkprocessen.

l e e s m e e r o v e r h o e we j o uw we r k n e m e r s g e lu k k i g k u n n e n m a k e n >>>

Glaede voor zowel nieuwbouw als renovatie

Gepassioneerd van jongs af aan

Op zijn vijftiende kreeg Erik de smaak van het interieurvak te pakken en liet zijn grote passie niet meer gaan. Doordat het geluk van zijn medemensen centraal in Erik’s leven stond, startte hij zijn eerste bedrijf, Flemishin (link). Met dit bedrijf realiseert hij al meer dan een decennium inrichtingsprojecten, vanaf de binnenafwerking tot en met de levering van ergonomisch en design projectmeubilair. Zijn dagelijkse drijfveer is de overtuiging dat je van een mooie en slim interieur gelukkiger wordt.

Om deze overtuiging te onderstrepen, richtte Erik in 2021 Glaede interieurarchitecten 
op. Op deze manier kon hij mensen nog sneller en efficiënter gelukkiger maken. Hij bracht een team van interieurarchitecten met diverse expertises samen en zo was het allround interieurarchitectenbureau Glaede een feit. Je mag verzekerd zijn dat jouw interieurontwerp doorspekt zal zijn met zijn passie en kennis over het inrichters vak.

“Ontwerpen is een ambitieus avontuur. Eén waarbij ons team uitbundig de grenzen 
zal blijven verleggen.”

e r i k va n d e n a a r s s e n - b e s t u u r d e r g la e d e

Gepassioneerd van jongs af aan