Hoewel Vastgoed C een open en warm bedrijf is, ontvangen zij hun klant graag in een zakelijke omgeving die hun efficiëntie en professionaliteit optimaal reflecteert. Voor de medewerkers willen zij dan weer een ergonomische en huiselijkere werkomgeving aanbieden waarin elk profiel in dit snel groeiend bedrijf volledig tot zijn recht kan komen.

We waren in staat om deze tweeledige wens om te zetten in een goed werkende kantoorinrichting door reeds bij de basis van de inrichting te gaan kijken naar zonering in het pand. Op deze manier konden we de publiekstoegankelijke zones en de private zones identificeren en duidelijk onderscheiden van elkaar door middel van sfeer, uitrusting en materialisatie. 

Waar de toegankelijke zones verwelkomend zijn, spelen we in de private zones met een zwart-wit profiel en een eerder professionele sfeer. Wanneer we dieper doordringen in het pand, introduceren we ook visgraadparket en zonnering door middel van houten overkappingen, wat in de gespreksruimtes en het werkcafé de sfeer verder verzacht. 

De inrichting van Vastgoed C werd verwelkomend, professioneel en efficiënt, met alle ergonomische gerieflijkheden, maar ook met de nodige ruimte en warmte voor een optimale ontwikkeling van elke medewerkersprofiel. 

Vastgoed C
Vastgoed C
Vastgoed C
Vastgoed C
Vastgoed C
Vastgoed C
Vastgoed C

Geprikkeld en wil je jouw interieurproject eens bespreken?

Kom eens babbelen