Geluk in het kleinste hoekje

Glaede bestaat uit een jonge en enthousiaste groep interieurarchitecten met een grote passie voor het bedenken, begeleiden en realiseren van interieurprojecten. Een filosofie die belichaamd wordt door bestuurder Erik van den Aarssen, die al meer dan een kwarteeuw ervaring heeft als interieurgoeroe en adviseur van nieuwe manieren van werken.

Tijdens het ontwerpen is er steeds één rode draad, namelijk jouw geluk. De interieurarchitecten van Glaede geloven dat je gelukkiger wordt door een interieur op maat van jou. Een interieur dat je stimuleert, je goed en prettig laat voelen en dat zowel esthetisch aan je verwachtingen voldoet. Een interieur dat doordacht is.

Bij ons zit geluk niet alleen in het kleinste hoekje van onze ontwerpen, het zit ook in onze naam.

GLAEDE {DEENS ZN} - BLIJDSCHAP | GELUK
Geluk in het kleinste hoekje

Gepassioneerd van jongs af aan

Op zijn vijftiende kreeg Erik de smaak van het interieurvak te pakken en liet zijn grote passie niet meer gaan. Doordat het geluk van zijn medemensen centraal in Erik’s leven stond, startte hij zijn eerste bedrijf, Flemishin. Met Flemishin realiseert hij al meer dan een decennium inrichtingsprojecten, vanaf de binnenafwerking tot en met de levering van ergonomisch en design meubilair. Zijn dagelijkse drijfveer is de overtuiging dat je van een mooi en doordacht interieur gelukkiger wordt.

Om deze overtuiging te onderstrepen, richtte Erik begin 2021 Glaede interieurarchitecten op. Op deze manier kan hij nog sneller en efficiënter bijdragen aan het gelukkig maken van mensen. Hij bracht een team van interieurarchitecten met diverse expertises samen en zo was het allround interieurarchitectenbureau Glaede een feit. Je mag verzekerd zijn dat jouw interieurontwerp doorspekt zal zijn met zijn passie en kennis over het inrichters vak.

“Ontwerpen is een ambitieus avontuur. Eén waarbij ons team uitbundig de grenzen zal blijven verleggen.”

ERIK VAN DEN AARSSEN - BESTUURDER GLAEDE
Gepassioneerd van jongs af aan

Voor jouw kantoor

Glaede interieurarchitecten heeft een enorme kennis en ervaring in de inrichting van kantoren. Wij onderscheiden ons als interieurarchitecten door onze vaardigheid bedrijfscultuur te signaleren en werkprocessen, alsook communicatielijnen te achterhalen.

Met deze kennis implementeren wij vervolgens samen met jou nieuwe manieren van werken op maat van jouw bedrijf.

Lees meer

Erik van den Aarssen

Erik van den Aarssen

Bestuurder, interieurarchitect
Lotte Dupont

Lotte Dupont

Interieurarchitect
Katrien Jeuris

Katrien Jeuris

Office manager, interieurarchitect
Nele Deferm

Nele Deferm

Interieurarchitect