Research

Je hebt het vertrouwen gegeven en ons aangesteld als interieurarchitect. Fantastisch! Het is het belangrijk dat we goed geïnformeerd zijn voordat wij met onze creativiteit van start gaan. Het intakegesprek is de aftrap naar jouw nieuwe kantoorinrichting.

Bij een kantoorproject staan met name de gebruiker, de werkprocessen en de 
bedrijfscultuur centraal. Om deze in kaart te brengen, passen wij een doorgedreven vraagstelling toeWe interviewen jou en eventueel andere collega’s binnen jouw bedrijf die kunnen optreden als ambassadeur om de projectdoelstellingen samen met ons efficiënt in kaart te brengen.

Research

Voorontwerp

De informatie die we hebben achterhaald tijdens het onderzoek, vertalen we in deze fase naar een vlekkenplan. Ook motiveren we deze en is er gelegenheid om, wanneer wenselijk, nog bij te sturen.

In de fase van het interieurontwerp worden de eerste ruimtes zichtbaar, gebaseerd op ‘nieuwe manieren van werken’ op maat van jouw bedrijf.

Wat ook aan bod komt is de sfeer en tone-of-voice welke we willen nastreven, deze visualiseren we door middel van moodboards.

Voorontwerp

Definitief ontwerp

Tijdens deze fase ontvang je een gedetailleerd 2D-plan tot en met een volledige opbouw van de ruimtes. Door middel van 3D-beelden en walkthroughs van jouw interieurconcept, waan jij je volledig in je toekomstig kantoor.

Ook vertalen we het interieurconcept naar meubel- en 
materiaalspecificaties tot en met de voorstelling van het los meubilair.

Definitief ontwerp

Aanbestedingsdossier

Voor we overgaan tot de realisatie van jouw interieurproject, is het belangrijk om het aanbestedingsdossier op te stellen. We beschrijven hierin alles wat we voor jou op maat bedacht hebben. De keuze van de tegels, kleur van de muren, elektriciteitswerken, ... tot en met los meubilair. Dit is belangrijk omdat deze de handleiding vormen voor de verschillende aannemers, zo weten zij perfect wat er van hen verwacht wordt.

Samen met het ontwerp vormt het aanbestedingsdossier de blauwdruk van jouw interieurproject.

Aanbestedingsdossier

Projectmanagement & nazorg

Glaede interieurarchitecten ontwerpt én begeleidt je door jouw volledige interieurproject. Vanaf het aanstellen en opvolgen van aannemers tot en met de ingebruikname van jouw spiksplinternieuwe interieur.

Zo word je volledig ontzorgt van begin tot einde. Al wat 
jij nog hoeft te doen, is genieten van je nieuwe interieur.

Mocht je na ingebruikname nog specifieke vragen 
hebben, dan staan we je graag bij.

Projectmanagement & nazorg