Onze kennis en ervaring

Glaede interieurarchitecten heeft een jarenlange ervaring in de inrichting van kantoren. Wij onderscheiden ons met een grote kennis om nieuwe manieren van werken te implementeren op maat van jouw bedrijf. Uiteraard dient jouw kantoor esthetisch op punt te staan, dat is een evidentie. Toch spreken we pas van een succesvol interieurontwerp wanneer er ook voldoende aandacht is gegeven aan ergonomie, organisatie, akoestiek en circulatie.

Wij kunnen terugblikken op succesvolle samenwerkingen met zowel kleine bedrijven, bestaande uit enkele personen, tot en met grotere internationale bedrijven. Onze klanten zijn actief in verscheidene sectoren waaronder: zakelijke dienstverlening, IT, productie, logistiek, transport, en bouw.

Eén ding hebben onze klanten steeds gemeen: ze beseffen dat hun medewerkers dé belangrijkste investering zijn en willen daarom het beste comfort voor hun medewerkers.

Onze kennis en ervaring

Het nieuwe werken

Een gelukkige medewerker, is een kracht die niet onderschat mag worden. Glaede interieurarchitecten bedenkt sfeervolle, werkprocesondersteunende en flexibele interieurconcepten, steeds op maat van jouw bedrijf.

Wij implementeren nieuwe manieren van werken rekening houdend met bedrijfscultuur, communicatielijnen tussen teams en individuen en de aanwezige werkprocessen. 

Onze ervaring van het goed toepassen van Activity Based Working blijkt iedere keer een succes. Activity Based Working betekent dat een ruimte aan een specifieke taak waarmee jij of je collega bezig bent, moet voldoen. Dus, als je bijvoorbeeld een geconcentreerde taak hebt, moet de concentratieruimte zich daar volledig voor verlenen.

Wist je trouwens dat studies aantonen dat 88% van de high potentials in jouw bedrijf zweert bij kantooromgevingen bedacht op basis van activity based working?

Het nieuwe werken

Van design tot en met build

Glaede interieurarchitecten biedt oplossingen voor totaalprojecten aan op maat van het DNA van je bedrijf.

Wil je enkel een interieurontwerp af nemen om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan? Wij staan je graag bij.

Wens je meer dan dat en wil jij verder met je dagelijkse core business en een ontspannen houding kunnen aannemen tijdens je (her)inrichtingsproject? Dan biedt Glaede Design & Build, sleutel-op-de-deur projecten, aan.

De interieurarchitect die tijdens verkennende gesprekken aan jou en je bedrijf gematcht werd, gaat na het interieurontwerp nog een stap verder en start het projectmanagement van de realisatie van je project. Jij en jouw team worden ontzorgd en begeleid tot de ingebruikname van je nieuwe kantoorruimte.

Van design tot en met build

Wat anderen over ons zeggen

Nagedacht over ieder detail qua kleur, inrichting en workflow
"Nagedacht over ieder detail qua kleur, inrichting en workflow"
Roy Slenders
Zaakvoerder Kantoor Van Hees

In onze zoektocht naar een partner voor de herinrichting van onze kantoren, kwamen we via een tevreden zakenrelatie al snel bij Glaede interieurarchitecten terecht.

Na een informatief intakegesprek, was het snel duidelijk dat ze conceptmatig ‘out of the box’ meedenken in functie van de specifieke noden en flow van onze kantoren.

Van opstart tot oplevering hebben we een aangenaam contact mogen ervaren met de interieurarchitecten en werden al onze vragen of ideeën snel verwerkt.

Wij en alle medewerkers zijn zeer blij met de realisatie van ons vernieuwde kantoor. Je voelt dat er over elke detail qua inrichting, kleur en workflow is nagedacht.

Ontdek dit project
Binnen één maand verbouwd, een echt huzarenstukje!
"Binnen één maand verbouwd, een echt huzarenstukje!"
Joël Maes
Zaakvoerder Joël Maes

Vanaf het eerste contact met Glaede zat ons gevoel direct goed. Er werd duidelijk gecommuniceerd over het verloop van het project van voorontwerp over aanbesteding tot het projectmanagement.

In samenwerking met de door hun gekozen aannemer speelden we het toch klaar om de verbouwing van onze kantoren binnen één maand af te werken en terug operationeel te zijn in onze nieuwe kantoren. Een echt huzarenstukje!

Alle afspraken werden correct nagekomen!


Samenwerking op alle vlakken prima verlopen
"Samenwerking op alle vlakken prima verlopen"
Jan Van Otterdijk
Zaakvoerder Tonny Van Otterdijk

Voor de inrichting van ons nieuwe verzekeringskantoor hebben we een beroep gedaan op Glaede.

Onze samenwerking is op alle vlakken prima verlopen. Op basis van aangeleverde voorkeuren hebben zij een interieurplan op maat voor ons uitgewerkt. Het eerste ontwerp was al een erg concrete invulling van onze ideeën en dat werd na feedback verder geperfectioneerd.

Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen. Ook na de aflevering van de plannen konden we nog bij hen terecht voor de opvolging van ons project.

We zijn zeer tevreden over onze samenwerking.